Zoek

Oornaarvoor zoekt creatievelingen

Dendermonde – De VZW Oornaarvoor zoekt mensen die ‘iets’ willen doen in het kader van een vrij podium. Men denkt daarbij aan vrije expressie, een monoloog, poëzie, stand-up comedian enzovoort. Op diezelfde avond dit voorjaar wordt alleszins ook muziek en videoprojecties gebracht. Geïnteresseerden kunnen mailen naar info@oornaarvoor.be of kunnen eerst voor meer informatie terecht op de website www.oornaarvoor.be. Met het groot aantal artiesten en creatievelingen in Dendermonde kan het geen probleem zijn om de affiche vol te krijgen en een boeiende avond te presenteren.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie