Zoeken

Prins moet prinsenpak voor een deel zelf bekostigen

Dendermonde – Zondag 25 februari vanaf 14 uur trekt de jaarlijkse carnavalstoet door de centrumstraten van Dendermonde. In het carnavalmagazine dat vandaag in alle Dendermondse brievenbussen zat, vind je praktische informatie en een hele hoop advertenties. Deze advertenties zijn nodig om de organisatie van het carnaval rond te krijgen. “De afgelopen dagen hebben velen mij al gezegd dat ik een prachtig prinsenpak draag. Mijn dank daarvoor, maar ik wil toch wel kwijt dat ik er wat bijgelegd heb… Hiermee wil ik duidelijk maken aan het stadsbestuur dat het vandaag niet makkelijk meer is om financieel rond te komen en de boel draaiende te houden. Meer wil ik daar echter niet mee zeggen hoor!” schrijft Prins Sven I in zijn nawoord. “Dendermondenaren, bevlagt uw huizen, toon dat ge het feest van carnaval genegen bent en viert met ons allen mee tijdens de drie dolle dagen. Aan mijzelf zal het alvast niet liggen!”.

www.carnavaldendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie