Gemeenteraad bespreekt risico’s van luiers en bedonderleggers

Dendermonde – Op de agenda van de gemeenteraad nu woensdag 28 februari staat onder meer een punt aangevraagd door raadslid Waegeman over de risico’s van gebruikte luiers en bedonderleggers. “Vragen over de veiligheid van het personeel en opsporing over de gevaren bij deze luiers zullen gesteld worden”, meldt de officiële agenda van de gemeenteraad. Raadslid Petra D’Hollander zal informeren naar de manier waarop het stadsbestuur het verdwijnen van speelplein ’t Broek in Baasrode zal opvangen. Raadslid Barbara Pas zal woensdag voorstellen om “de staatsieportretten van de koning en de koningin in de raadszaal en in andere gemeentelijke lokalen en gebouwen” te verwijderen. Kris Verberckmoes pleit voor een aanpassing van het stedelijk parkeerreglement en zal tevens de herinrichting van de Franz Courtensstraat aankaarten.

Bekijk hier de volledige agenda.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Eén reactie

Geef een reactie