Culinaire Quiz

Dendermonde – In het kader van de “Nacht van de Geschiedenis” organiseert het Davidsfonds op dinsdag 27 maart om 20 uur een Culinaire Quiz in zaal Mariakring, Kerkplein in Dendermonde. “We trakteren je op een reis doorheen de culinaire geschiedenis vol van w)etenswaardigheden, leerrijk en ontspannend. Van streekgerecht tot wereldkeuken. De quiz bevat ingrediënten naar ieders smaak. Van aardrijkskunde tot film, van strips tot muziek, ieder onderwerp is een cocktail van historische diepgang en culinaire verfijning. Vanzelfsprekend staat ook de lokale geschiedenis op het menu en de pittig gekruide vragen worden geïllustreerd met de nodige spijs en drank”, aldus Willy Depouillon van het Davidsfonds.

Meer informatie op onze pagina met UIT-tips.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord