Culinaire Quiz

Dendermonde – In het kader van de “Nacht van de Geschiedenis” organiseert het Davidsfonds op dinsdag 27 maart om 20 uur een Culinaire Quiz in zaal Mariakring, Kerkplein in Dendermonde. “We trakteren je op een reis doorheen de culinaire geschiedenis vol van w)etenswaardigheden, leerrijk en ontspannend. Van streekgerecht tot wereldkeuken. De quiz bevat ingrediënten naar ieders smaak. Van aardrijkskunde tot film, van strips tot muziek, ieder onderwerp is een cocktail van historische diepgang en culinaire verfijning. Vanzelfsprekend staat ook de lokale geschiedenis op het menu en de pittig gekruide vragen worden geïllustreerd met de nodige spijs en drank”, aldus Willy Depouillon van het Davidsfonds.

Meer informatie op onze pagina met UIT-tips.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie