Zoek

Dementie, je staat er niet alleen voor

Dendermonde – Het expertisecentrum Meander plant de theatermonoloog “Uitgewist” met Pol Goossen op vrijdag 27 april in zaal Steenpoort. Jaren geleden kreeg Goossen een dagboek aangereikt van een man wiens vrouw leed – en uiteindelijk ook stierf – aan de ziekte van Alzheimer. Na verloop van tijd gebruikte hij het dagboek om er een aangrijpende en ontroerende theatervertelling rond te maken. Pol Goossen speelt dit keer geen theaterrol, maar leest zijn verhaal voor, een verhaal dat véél verder gaat dan wat anekdotes van iemand die geen namen meer kan onthouden. Na jaren en jaren de mensen te hebben laten lachen in het theater, wil Pol Goossen het publiek nu eens ontroeren. Pianiste Gill Masson zorgt voor de muzikale omkadering. Na afloop van de voorstelling wordt de brochure “Dementie, je staat er niet alleen voor” voorgesteld en gratis aangeboden.

Een toegangskaartje kost 3 euro en kan je bestellen op het nummer 052 26 28 23 of door een e-mail te sturen naar meander@dementie.be

Het initiatief komt van Meander, het expertisecentrum voor dementie. De medewerkers van het centrum geven advies en steun aan mensen met dementie en hun omgeving. Zij organiseren vorming voor professionelen en mantelzorgers. Meer informatie: 052 26 28 23.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie