Kroegentocht nu zaterdag

kroegentocht2007.jpgDendermonde – Curieus, Animo Dendermonde en sp.a organiseren op zaterdag 28 april opnieuw een kroegentocht. In vijf cafés aan de Grote Markt spelen evenveel plaatselijke bands. Je kan gratis naar Loa (’t Belfort), The Father, The Son & The Holy Simon (Goliath), Myopia (Porter’s House), Captain Iglo & The Fishsticks ( Sint-Joris) en Yune (Charles Quint). De optredens starten om 21 uur. De toegang is gratis. Na middernacht start in café Goliath een afterparty met dj Remo.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie