De Speelplaneet stelt kindercampagne voor

Dendermonde – De speelpleinwerking Speelplaneet pakt dit jaar voor de eerste keer uit met een campagne speciaal voor de kinderen. “Want communicatie naar hen is voor ons van groot belang”, aldus Jeroen De Smet, verantwoordelijke communicatie bij Speelplaneet.

Speelplaneet2007 “Ten eerste ontwikkelden we speciaal voor de kinderen een eigen logo. Herkenbaarheid is hierbij het doel. Ons figuurtje kreeg de naam Moesj en stelt een rupsje voor.”

Er werd verder ook een slogan voor de speelpleinwerking bedacht. “We werken steeds met een basisslagzin, aangevuld met en van de verschillende varianten. Ook onze kenmerkende kleuren werden aangepast. Voortaan zal de Speelplaneet te herkennen zijn aan zijn rood-witte kleur. Opvallend en niet toevallig de Dendermondse stadskleuren. Deze hele visuele stijl werd samengebracht in een eigen huisstijl, stickermateriaal, flyers en affiches”, laat Jeroen De Smet weten.

De laatste week van juni organiseert Speelplaneet een Speelpleinzomertoer. “Dan gaan we langs op zoveel mogelijk Dendermondse scholen om alle kinderen kennis met ons te laten maken. Extra aandacht zal uitgaan naar Baasrode waar we het verdwijnen van Speelplein ’t Broek zoveel mogelijk willen opvangen”, weet Jeroen De Smet.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord