Zoek

Het gaat SK Grembergen voor de wind

hermanburghgrave

Grembergen – “Het gaat goed met SK Grembergen”, zei voorzitter Herman Burghgrave (foto) gisterenavond naar aanleiding van de voorstelling van de nieuwe spelers van de club. De clubleiding maakte meteen ook bekend dat het volgend seizoen zijn veertigste verjaardag gepast gaat vieren. Het liefst wil men het jubileumjaar afsluiten met een kampioenstitel.

SK Grembergen trok met Pierre Bosteels, Steven Buerms, Olivier De Waele, Robby Ydens en Stijn Quintelier vijf aanvallende spelers aan. “We kregen vorig jaar het minst aantal doelpunten tegen, maar tegelijk scoorden we ook het minst aantal goalen”, vertelt Herman Burghgrave. De conclusie was dus snel gemaakt. De club zocht en vond vijf nieuwe offensieve spelers. Zij moeten volgend seizoen voor het nodige vuurwerk zorgen. Het volledige verhaal lees je op woensdag 27 juni in het Editie-magazine.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

  1. Hoera…SKG 40 jaar jong, dat wil wel zeggen dat ik oud wordt want was er 40 jaar geleden ook bij! Al die tijd heeft men telkens bij het begin van het seizoen aangekondigd dat men kampioen ging spelen. Ook dit jaar weer dus, jaja ik weet het, het hoort bij het begin van het seizoen…de lat hoog genoeg leggen. Het blijft echter een uiterst moeilijke opdracht om met zo’n fantastische jeugdwerking en beloftevolle jeugdspelers er al 40 jaar in te slagen om GEEN kampioen te spelen of te promoveren. Een club met dergelijke jeugdwerking had al jaren minstens in 1ste provinciale moeten staan, of niet soms, beweren vooral zij die het altijd beter weten. Dat is een vaststelling hoor geen kritiek, net zoals we kunnen vaststellen dat men opnieuw aanvallende spelers van ergens anders moet aantrekken om goals te maken voor SKG. Leert de eigen jeugd dat nu nog altijd niet…of wringt het voetbalschoentje toch ergens anders? Niemand is (interes)sant in eigen land. Toch hoop ik dat het dit keer wel eens lukt want ook de eigen jeugdspelertjes moeten al eens kunnen opkijken naar de eigen eerste ploeg waar ze later willen in spelen. Anders laat men ze beter naar Berlare, Robur of Vigor gaan kijken op zondagnamiddag. Ik ben helemaal niet zeker dat ik of iemand anders het beter had gedaan hoor, ik zeker niet, want misschien is 3de Provinciale wel het maximum haalbare en zelfs dat is geen schande, eerder gezond realisme.
    En met gezond realisme… wel daar koop je in het voetbal altijd zekerheid mee. Ik vind dat echter saai, maar wie ben ik. Niemand!

Geef een reactie