Zoeken

Kom uit uw kot!

Dendermonde – De gehandicaptensportvereniging Feniks neemt op zaterdag 1 september deel aan de actie “Komt Uit Uw Kot”. De club plant tussen 12 en 18 uur in het stedelijk sportcomplex aan de Van Langenhovestraat een aantal sportdemonstraties en –wedstrijden voor rolstoelgebruikers.

“Kom Uit Uw Kot” is een oproep naar het grote publiek. De initiatiefnemers willen dat mensen naar buiten komen en elkaar ontmoeten. De actie zet de deuren wagenwijd open, zeker voor mensen die in onze maatschappij niet of te weinig aan het woord komen. Omdat ze weinig financiële, culturele of sociale kansen krijgen of omdat ze de cultuur, de buurt of lokale verenigingen nog niet kennen.

Meer informatie over het initiatief van Feniks op zaterdag 1 september: 0477 47 67 43.
Bezoek de website van “Kom Uit Uw Kot”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie