Kom uit uw kot!

Dendermonde – De gehandicaptensportvereniging Feniks neemt op zaterdag 1 september deel aan de actie “Komt Uit Uw Kot”. De club plant tussen 12 en 18 uur in het stedelijk sportcomplex aan de Van Langenhovestraat een aantal sportdemonstraties en –wedstrijden voor rolstoelgebruikers.

“Kom Uit Uw Kot” is een oproep naar het grote publiek. De initiatiefnemers willen dat mensen naar buiten komen en elkaar ontmoeten. De actie zet de deuren wagenwijd open, zeker voor mensen die in onze maatschappij niet of te weinig aan het woord komen. Omdat ze weinig financiële, culturele of sociale kansen krijgen of omdat ze de cultuur, de buurt of lokale verenigingen nog niet kennen.

Meer informatie over het initiatief van Feniks op zaterdag 1 september: 0477 47 67 43.
Bezoek de website van “Kom Uit Uw Kot”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie