Standbeeld voor Charles Sluys

Sint-Gillis – De Dendermondse Rugbyclub onthult in september – bij de start van het nieuw seizoen – een standbeeld ter nagedachtenis van Charles Sluys. Hij overleed in 2004 en was heel nauw betrokken bij het rugby. Charles Sluys speelde onder meer bij de nationale ploeg en kreeg ooit de Gouden Rugbybal. Kunstenaar Paul De Visscher kreeg de opdracht een standbeeld te maken. Het beeld zal in de buurt van de accommodatie van de rugbyclub aan de Van Langenhovestraat worden geplaatst.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een reactie