Zoeken

Bloemencorso in beeld

Sint-Gillis – De acht bloemenwagens die vandaag door Sint-Gillis trokken waren stuk voor stuk prachtige, en vooral fleurige meesterwerken. Bovendien doen de vele kinderen die ook een wagen in elkaar knutselden vermoeden dat de traditie in veilige handen is.

Zij die het gemist hebben, zullen zich tevreden moeten stellen met onze foto’s. Die vind je hier.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

4 reacties

 1. Het was een mooie corso. Jammer van de uitslag op het einde. Centrumvrienden verdiend eerste, Fantasia ook verdiend. Proficiat aan hen.
  Otterstraat (wagen rond Geraardsbergen, de muur, manneke pis, krakelingen, e.d.) verdiende veel beter dan slechts de 5de plaats. Dat was een wagen voor de top 3.
  Vraag me af wie er in zo’n jury zit…
  Colmanvrienden (Brugge) was voor mij als gewone toeschouwer een 4de plaats en de 5de plaats voor de Blockvrienden (wagen met bierglazen).

 2. Ja de corso was mooi maar op gbied van de opbouw van de stoet heb ik toch wel wat bedenkingen. Wie zet nu de hoofdsponsrs bijna in het midden van de stoet. Voor mijn part moeten die vooraan in de stot komen, nu was het precies op de 2 eerste wagens waren van de kindrrcorso.
  Op gebied van jurering mag er ook wel wat verandereen want er wareen wagens bij die wel een betere rangschikking verdienden. Mischien zitten er in de jury mensen die niet veel vertstand hebben van bloemenwagerns of …
  Hopelijk doen ze het volgend jaar beter, ze kunnen nu eens goed nadenken wat ze gaan doen want als ze zo blijven aanmodderen zal er binnen enkele jaren niet veel bloemencorso zijn door gebrek aan wagenbouwers.

Geef een reactie