Geen (pdc) meer in Het Nieuwsblad

Dendermonde – Het Nieuwsblad zal het in de toekomst zonder Patrick De Cock moeten doen. De regiojournalist, bij veel lezers beter gekend als (pdc), volgde jarenlang het reilen en zeilen in Dendermonde en omstreken. Morgen, vrijdag, gaat hij aan de slag bij TVOost.

“Probeer positief te denken, optimistisch te zijn en zo mee te werken aan een mooier en beter Dendermonde. En uiteraard hoort het kritisch opvolgen van de beleidsmakers daar bij. Probeer vooral gelukkig door het leven te gaan en andere mensen gelukkig te maken, want happiness is a warm gun“, geeft hij zijn trouwe lezers nog mee op zijn blog.

Jean-Pierre De Lamper zal de plaats van Patrick De Cock innemen. Deze Hammenaar schreef tot nu voor de Gazet Van Antwerpen. Hij volgde vooral het gerechtelijk nieuws op.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Eén reactie

Geef een antwoord