Geen (pdc) meer in Het Nieuwsblad

Dendermonde – Het Nieuwsblad zal het in de toekomst zonder Patrick De Cock moeten doen. De regiojournalist, bij veel lezers beter gekend als (pdc), volgde jarenlang het reilen en zeilen in Dendermonde en omstreken. Morgen, vrijdag, gaat hij aan de slag bij TVOost.

“Probeer positief te denken, optimistisch te zijn en zo mee te werken aan een mooier en beter Dendermonde. En uiteraard hoort het kritisch opvolgen van de beleidsmakers daar bij. Probeer vooral gelukkig door het leven te gaan en andere mensen gelukkig te maken, want happiness is a warm gun“, geeft hij zijn trouwe lezers nog mee op zijn blog.

Jean-Pierre De Lamper zal de plaats van Patrick De Cock innemen. Deze Hammenaar schreef tot nu voor de Gazet Van Antwerpen. Hij volgde vooral het gerechtelijk nieuws op.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Eén reactie

Geef een reactie