GB bleef dicht

Dendermonde – Heel wat verbaasde klanten vorige zaterdag aan het GB-filiaal aan de Mechelsesteenweg. De supermarkt bleef de hele dag dicht door een staking van het personeel dat niet akkoord is met de sluiting van de zaak.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Eén reactie

  1. Als die GB zoveel klanten heeft waarom ,gaat hij dan dicht? Of Is de winst niet torenhoog genoeg? Dank aan die partij die nog meer van die grote ketens in Dendermonde wil binnen laten, die spelen met de mensen en ondertussen zijn die kleine middenstandertjes onderuit…

Geef een antwoord