Zoek

Tandpijndiagnose bij Baasrode

Baasrode – Krachtbalclub ’t Botterke maakte dit weekend de verplaatsing naar Robland Sint-Michiels. De ploeg uit het Brugse stond voor de wedstrijd net onder Baasrode gerangschikt en zodoende deden de Baasrodenaren er best aan te winnen om hun positie te behouden.

De erg zwakke Baasroodse aanvangsfase maakte het de thuisploeg wel heel makkelijk om snel een kleine kloof te slaan. Baasrode dat een vrij futloze indruk liet, kreunde even later onder een enorme aanvallende foutenlast. Bij een 9-4 stand worstelden de bezoekers nog steeds met het ideale aanvalspatroon. Robland, dat optimaal gebruik kon maken van de vaak vermijdbare Baasroodse fouten, wisselde van zijn zijde mooie tactische aanvallen af met verre worpen. Bottereken sleepte zich dit weekend werkelijk naar de rust ondanks enkele onwaarschijnlijke reddingen van de Baasroodse achterman, Timo Florkin, die naast het applaus van het publiek ook zelfs het spontane applaus van de tegenstrever in ontvangst mocht nemen. De 13-6 bij de rust weerspiegelde echter de Baasroodse aanvallende onmacht in het eerste deel.

Baasrode, dat na de pauze weer aan het wisselen en zoeken sloeg, kwam nadien onder impuls van Geert Emanuel toch stilaan dichterbij. Maar de remonte verliep te langzaam zodat Baasrode diep in de tweede helft genoodzaakt was risico’s te nemen. Sint-Michiels doorzag het Baasroodse plannetje en geraakte via enkele verre worpen uit de Baasroodse greep. De kopjes bij Baasrode gingen naar beneden en Sint-Michiels maakte de klus af. Baasrode verloor dit weekend dus kansloos met 23-16. Volgende week tegen Osiris Aalst zal Baasrode zeker en vast uit een ander vaatje moeten tappen wil het de 4 winstpunten in eigen huis houden.