Rookie Rock pakt uit met beginnende bands én komieken

rookierock Sint-Gillis – Rookie Rock biedt op vrijdag 9 november in jeugdhuis Zenith beginnende bands een podium. Already Occupied, Red Ocean, Brazzazz en Z krijgen de kans zich voor een publiek te bewijzen. Organisator Diederik Vermeir: “Deze editie hebben we trouwens een kleine nieuwigheid: tussen de groepen door gaan we beginnende komieken programmeren.” Er is een afterparty met dj Pros. De deuren gaan open om 19.30 uur. De toegang aan de kassa bedraagt 3 euro.

Meer informatie: http://myspace.com/jhzenithfm

Elke maand zetten we in het Editie-magazine minstens één Dendermondse band in de kijker. In september was dat Herpes (Grembergen) en vorige maand ging het over Zuperking (Oudegem). Speel je zelf in een band? Laat iets weten! Mail naar: info@editie.net

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord