Zoek

BC Drive heeft provinciale kampioenen in de rangen

De finalisten van het herenkel B1, met rechts (met het witte shirt) Matijs Dierickx en links Gerrit Smissaert.

Dendermonde – Matijs Dierickx en Bob Moens van Badmintonclub Drive uit Dendermonde werden vorig weekend in Wachtebeke provinciaal badmintonkampioen in het herenenkel in hun respectievelijk klassement; Matijs in het B1-klassement en Bob in het C2-klassement.

Matijs won de finale in het herenenkel B1 van Gerrit Smissaert met 21/6 – 21/12. Bob won de finale van het herenenkel C2 van Michiel Van Hecke met 21/18 – 21/14. Beide spelers mogen zich een jaar lang provinciaal kampioen noemen. In het damesenkel B2 verloor Joke Delfosse, eveneens van Badmintonclub Drive, de finale. Ze verloor van Nele De Loy-Vermeulen met 21/12 – 21/15.

Matijs Dierickx, die zestien jaar oud wordt later deze maand, neemt op 2 en 3 december deel aan de Vlaamse Kampioenschappen in Halle.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie