BC Drive heeft provinciale kampioenen in de rangen

De finalisten van het herenkel B1, met rechts (met het witte shirt) Matijs Dierickx en links Gerrit Smissaert.

Dendermonde – Matijs Dierickx en Bob Moens van Badmintonclub Drive uit Dendermonde werden vorig weekend in Wachtebeke provinciaal badmintonkampioen in het herenenkel in hun respectievelijk klassement; Matijs in het B1-klassement en Bob in het C2-klassement.

Matijs won de finale in het herenenkel B1 van Gerrit Smissaert met 21/6 – 21/12. Bob won de finale van het herenenkel C2 van Michiel Van Hecke met 21/18 – 21/14. Beide spelers mogen zich een jaar lang provinciaal kampioen noemen. In het damesenkel B2 verloor Joke Delfosse, eveneens van Badmintonclub Drive, de finale. Ze verloor van Nele De Loy-Vermeulen met 21/12 – 21/15.

Matijs Dierickx, die zestien jaar oud wordt later deze maand, neemt op 2 en 3 december deel aan de Vlaamse Kampioenschappen in Halle.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

Geef een antwoord