BC Drive heeft provinciale kampioenen in de rangen

De finalisten van het herenkel B1, met rechts (met het witte shirt) Matijs Dierickx en links Gerrit Smissaert.

Dendermonde – Matijs Dierickx en Bob Moens van Badmintonclub Drive uit Dendermonde werden vorig weekend in Wachtebeke provinciaal badmintonkampioen in het herenenkel in hun respectievelijk klassement; Matijs in het B1-klassement en Bob in het C2-klassement.

Matijs won de finale in het herenenkel B1 van Gerrit Smissaert met 21/6 – 21/12. Bob won de finale van het herenenkel C2 van Michiel Van Hecke met 21/18 – 21/14. Beide spelers mogen zich een jaar lang provinciaal kampioen noemen. In het damesenkel B2 verloor Joke Delfosse, eveneens van Badmintonclub Drive, de finale. Ze verloor van Nele De Loy-Vermeulen met 21/12 – 21/15.

Matijs Dierickx, die zestien jaar oud wordt later deze maand, neemt op 2 en 3 december deel aan de Vlaamse Kampioenschappen in Halle.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Eén reactie

Geef een reactie