SK Oudegem mag beginnen denken aan een tweede voetbalplein

Oudegem – SK Oudegem is al jaren vragende partij voor een tweede voetbalterrein, maar het verwerven van bijkomende grond bleek niet evident. De club werkt nu op één speelterrein al zijn trainingen én thuiswedstrijden af.

Er is volgens schepen Bart Van Malderen eindelijk een doorbraak in het dossier. Aan de gemeenteraad zal deze maand nog worden gevraagd om twee percelen land naast de sporthal aan te kopen.

Bart Van Malderen (sp.a) : “Na jaren zoeken zijn we er via directe onderhandelingen in geslaagd om twee strategisch gelegen stukken grond te verwerven. Voorwaarde is uiteraard de goedkeuring van de gemeenteraad. De twee stukken palen onmiddellijk aan de sporthal en zijn gelegen in de zone voor dagrecreatie. Op deze manier zullen we een oefenterrein kunnen aanleggen waar ook de jeugdwedstrijden zullen kunnen afgewerkt worden. Hierdoor wordt de druk op het hoofdterrein sterk verminderd. Er zal nu opnieuw gras op het eerste plein kunnen groeien.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie