Zoeken

SK Oudegem mag beginnen denken aan een tweede voetbalplein

Oudegem – SK Oudegem is al jaren vragende partij voor een tweede voetbalterrein, maar het verwerven van bijkomende grond bleek niet evident. De club werkt nu op één speelterrein al zijn trainingen én thuiswedstrijden af.

Er is volgens schepen Bart Van Malderen eindelijk een doorbraak in het dossier. Aan de gemeenteraad zal deze maand nog worden gevraagd om twee percelen land naast de sporthal aan te kopen.

Bart Van Malderen (sp.a) : “Na jaren zoeken zijn we er via directe onderhandelingen in geslaagd om twee strategisch gelegen stukken grond te verwerven. Voorwaarde is uiteraard de goedkeuring van de gemeenteraad. De twee stukken palen onmiddellijk aan de sporthal en zijn gelegen in de zone voor dagrecreatie. Op deze manier zullen we een oefenterrein kunnen aanleggen waar ook de jeugdwedstrijden zullen kunnen afgewerkt worden. Hierdoor wordt de druk op het hoofdterrein sterk verminderd. Er zal nu opnieuw gras op het eerste plein kunnen groeien.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie