Zoek

Dendermondse fanfares vieren feest

Dendermonde/Appels – Komend weekend kan je wel eens een fanfare doorheen je straat horen lopen. De muziekmaatschappijen Sint-Cecilia uit Appels en Dendermonde vieren het naamfeest van hun patroonheilige. Het feest van de heilige Sint-Cecilia vindt plaats op 22 november. Voor de muzikanten is dat een rede te meer om het weekend voordien eens goed te feesten. 

 In Appels viert de Koninklijke Muziekmaatschappij Sint-Cecilia Appels feest met een gratis concert op zaterdag 17 november om 19u30 in Zaal Half-Af. Zowel het trommelkorps, de muziekmaatschappij o.l.v. Frans Boeykens en de Socialistische Harmonie Volharding staan die avond op het podium. Op zondag luistert de muziekmaatschappij de euchartistieviering op, aansluitend is er een wandelconcert doorheen de straten.

 De Koninklijke muziekmaatschappij uit Dendermonde houdt het volgens onze bron wat rustiger. Zij organiseren een feestbanket op zondag 18 november in zaal Roxy.

 De muzikanten van de Muziekkapel van de Brandweer moeten nog wat langer wachten op hun feest. De brandweer viert hun patroonheilige Barbara op zondag 2 december met een eucharistieviering, optocht, troepenschouwing, receptie en banket.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie