Zoek

Bevrijdingslaan urenlang dicht door ongeval

Appels – De brandweer moest vanavond uitrukken voor een ongeval op de Bevrijdingslaan in Appels. Een vrachtwagen reed er in op een personenwagen die een draaibeweging maakte op de gewestweg. De bestuurster van de personenwagen had de vrachtwagen niet opgemerkt. De vrouw werd lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. De vrachtwagen maaide een boom links naast de baan weg en kwam op een paar centimeters van de huisgevels tot stilstand. Door het ongeval was de Bevrijdingslaan urenlang versperd. De vrachtwagen, die dwars over de baan stond, was namelijk geladen met 22 ton staaldraad. Omdat de brandstoftank van de vrachtwagen geklemd zat met de resten van de afgebroken boom moesten speciale hijstoestellen uit Beervelde worden aangevoerd. (hdw)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie