Nieuw management voor Janez Detd.

Grembergen – De Grembergse punkrockers van Janez Detd. hebben een nieuw management én meteen ook een nieuwe platenfirma. The Entertainment Group zal voortaan de belangen van de band vertegenwoordigen en tegelijk als platenfirma optreden.

Janez Detd zit momenteel in New York waar een nieuw album wordt opgenomen. Er worden in de Verenigde Staten ook twee muziekvideo’s gedraaid. Men verwacht dat de nieuwe cd in het voorjaar zal worden gereleast.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord