Zoek

9 online klachten in politiezone Dendermonde

Dendermonde – Sinds 7 juni kunnen burgers via de website www.police-on-web.be aangifte doen van kleine misdrijven zoals fietsdiefstallen. Uit de eerste cijfers blijkt dat het initiatief een rustige start kende. De eerste zes maanden werden over heel het land iets meer dan duizenden klachten genoteerd.

In de politiezone Dendermonde werden 9 klachten geregistreerd. Er werd één geval van vandalisme en acht gestolen fietsen gemeld. De politie kreeg van minister van Binnenlandse Zaken Patrick Dewael de opdracht om de website verder te promoten en bekend te maken.

www.police-on-web.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie