9 online klachten in politiezone Dendermonde

Dendermonde – Sinds 7 juni kunnen burgers via de website www.police-on-web.be aangifte doen van kleine misdrijven zoals fietsdiefstallen. Uit de eerste cijfers blijkt dat het initiatief een rustige start kende. De eerste zes maanden werden over heel het land iets meer dan duizenden klachten genoteerd.

In de politiezone Dendermonde werden 9 klachten geregistreerd. Er werd één geval van vandalisme en acht gestolen fietsen gemeld. De politie kreeg van minister van Binnenlandse Zaken Patrick Dewael de opdracht om de website verder te promoten en bekend te maken.

www.police-on-web.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord