Search

Succesvol volleybal in Oudegem

Oudegem – De Oudegemse Volleybalclub is bezig aan één van de mooiste seizoenen uit haar bestaan. Ondanks dat de club eind vorig seizoen hun succesrijk – en enige – herenteam de handdoek in de ring zag gooien, beleeft het met haar twee damesteams dit seizoen mooie dagen. Het A-team dat uitkomt in eerste nationale moest vlak voor de winterstop wel de leidersplaats inleveren, maar blijft in die reeks de grote titelfavoriet.

Daarnaast staat het jonge B-team in tweede provinciale gedeeltelijk eerste en kon het dit weekend met een 3-0 overwinning tegen Gevok Gent alvast één concurrent uit de titelstrijd slagen. De toekomst in Oudegem is alvast verzekerd, want het B-team heeft een gemiddelde leeftijd van 17,5 jaar.

Dat zo een jong team nu al hoge ogen gooit in het provinciaal volleybal is uitzonderlijk. Trainster Catherine Martens nam in januari van vorig jaar het roer over van Linda Verbruggen, die de ambities niet kon waarmaken. Met haar vertrokken een vijftal speelsters en was de ploeg plots aangewezen op de eigen jeugd. Martens kon op een jaar tijd een jonge talentrijke ploeg bouwen, die terecht titelambities mag koesteren.

Het belooft alvast nog een spannende terugronde te worden, er staat o.a. nog een dubbele confrontatie op het programma met medeleider VDK Gent. Check de speelkalender op www.volley-oudegem.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie