Stadsbestuur wil beroep doen op rampenfonds

Dendermonde – Het stadsbestuur verspreidde net dit bericht in verband met de windhoos van vorige week.

In de nacht van 5 op 6 februari 2008 werd onze stad getroffen door zwaar noodweer. Een krachtige windhoos richtte heel wat schade aan, gelukkig zonder lichamelijke letsels. Er was wel heel veel materiële schade.

De burgemeester richtte onmiddellijk bij de provinciegouverneur een aanvraag in om erkend te worden als rampgebied, waardoor de getroffenen zouden kunnen aanspraak maken op een vergoeding door het rampenfonds.

Om intussen het rampdossier te vervolledigen worden de geteisterden verzocht om zich zo snel mogelijk kenbaar te maken bij de dienst secretariaat, Administratief Centrum, Fr. Courtensstraat 11, tel. 052-25 10 00, secretariaat@dendermonde.be.

Het stadsbestuur stelt alles in het werk om de schadedossiers van de getroffen gezinnen en bedrijven zo goed mogelijk af te werken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie