Search

Stadsbestuur wil beroep doen op rampenfonds

Dendermonde – Het stadsbestuur verspreidde net dit bericht in verband met de windhoos van vorige week.

In de nacht van 5 op 6 februari 2008 werd onze stad getroffen door zwaar noodweer. Een krachtige windhoos richtte heel wat schade aan, gelukkig zonder lichamelijke letsels. Er was wel heel veel materiële schade.

De burgemeester richtte onmiddellijk bij de provinciegouverneur een aanvraag in om erkend te worden als rampgebied, waardoor de getroffenen zouden kunnen aanspraak maken op een vergoeding door het rampenfonds.

Om intussen het rampdossier te vervolledigen worden de geteisterden verzocht om zich zo snel mogelijk kenbaar te maken bij de dienst secretariaat, Administratief Centrum, Fr. Courtensstraat 11, tel. 052-25 10 00, secretariaat@dendermonde.be.

Het stadsbestuur stelt alles in het werk om de schadedossiers van de getroffen gezinnen en bedrijven zo goed mogelijk af te werken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie