Gewest Aymon brengt muzikale boodschap

gewestaymon.jpg

Dendermonde – Op zondag 13 april van 16 tot 18 uur zullen achthonderd kinderen en jongeren van een twintigtal Chirogroepen uit de regio Dendermonde afzakken naar de Grote Markt. Deze activiteit kadert in het jaarlijks ‘krakmoment’ van Chirojeugd Vlaanderen. De praktische organisatie is in de handen van het Gewest Aymon (foto).

Elk jaar zet Chirojeugd Vlaanderen zichzelf met een ‘krakmoment’ in de kijker. Dit jaar gebeurt dat in het kader van het jaarthema “Chiro la la la” dat volledig rond muziek draait. In Dendermonde ligt de organisatie van het jaarlijks krakmoment in handen van Gewest Aymon (het arrondissement Dendermonde in Chirotermen). Op zondag 13 wil men tonen dat Chiro en muziek altijd al een perfect combinatie is geweest.

“Muziek vormt een onderdeel van onze spelvisie: het hele werkjaar door hebben de Chirogroepen in hun eigen dorp muziek gemaakt, beleefd, ontdekt, met geëxperimenteerd en ervan genoten. Op 13 april willen we dit met alle Aymonse Chiro’s nog eens extra in de verf zetten”, aldus de initiatiefnemers.

De verschillende leeftijdsgroepen starten het krakmoment verspreid over verschillende locaties in Dendermonde. Om 16 uur verzamelen alle afdelingen op de Grote Markt waar hen een slotspektakel met toneel, muziek en zang te wachten staat.

Gewest Aymon nodigt iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen hoe Chiro zich muzikaal ontplooit. De toegang is gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord