Kultour08

Dendermonde – Kultour08 is een rondreizend tentoonstellingsproject. Op 9 mei landt de tentoonstelling in de Ros Beiaardzaal van het stadhuis van Dendermonde. Je kan er tot en met 25 mei terecht voor sculpturen, installaties, fotografie, video-, en vooral schilderkunst.


Kultour08 staat voor multiculturele cultuur. De 16 kunstenaars komen uit niet minder dan 10 verschillende landen. Exotische kunstenaars met roots in verre oorden als Venezuela en Irak delen de tentoonstellingsruimte met mensen van dichtbij, zoals Paul De Visscher uit Sint-Gillis, Klaus Closse uit Dendermonde en Guy Smet uit Grembergen. De mix laat de bezoeker verschillende invalshoeken en technieken bewonderen.

Meer informatie op www.kultour08.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie