Zoek

Kultour08

Dendermonde – Kultour08 is een rondreizend tentoonstellingsproject. Op 9 mei landt de tentoonstelling in de Ros Beiaardzaal van het stadhuis van Dendermonde. Je kan er tot en met 25 mei terecht voor sculpturen, installaties, fotografie, video-, en vooral schilderkunst.


Kultour08 staat voor multiculturele cultuur. De 16 kunstenaars komen uit niet minder dan 10 verschillende landen. Exotische kunstenaars met roots in verre oorden als Venezuela en Irak delen de tentoonstellingsruimte met mensen van dichtbij, zoals Paul De Visscher uit Sint-Gillis, Klaus Closse uit Dendermonde en Guy Smet uit Grembergen. De mix laat de bezoeker verschillende invalshoeken en technieken bewonderen.

Meer informatie op www.kultour08.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie