Zoek

Grabbel- en Swappas voor een geslaagde zomer

Dendermonde – Om zeker te zijn dat ze zich niet vervelen deze zomervakantie, organiseert de jeugddienst van de stad een hele reeks activiteiten voor de Dendermondse kinderen. Met een Grabbelpas, voor kinderen van zes tot twaalf jaar, of een Swappas, het grote broertje voor tieners van twaalf tot zestien, in de hand krijgen die een heel programma voorgeschoteld. Telkens weer zijn er boeiende, leerrijke of heel plezante spelletjes, uitstappen, knutseldagen en veel meer. Alle activiteiten staan onder begeleiding van enthousiaste monitoren.

Een grabbel-of swappas kan je gaan halen bij de jeugddienst en kost 3 euro. Informatie over het programma is te vinden in de Tettergazet van 1 juni of bij de stedelijke jeugddienst. Vanaf nu zaterdag kan je je persoonlijk inschrijven voor de activiteiten zodat je zeker bent van je plaats. Je stapt daarvoor tussen 9 en 12 uur eens binnen bij de jeugddienst in het stadhuis.

Alle info op 052/21 20 93 of jeugddienst@dendermonde.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie