Grabbel- en Swappas voor een geslaagde zomer

Dendermonde – Om zeker te zijn dat ze zich niet vervelen deze zomervakantie, organiseert de jeugddienst van de stad een hele reeks activiteiten voor de Dendermondse kinderen. Met een Grabbelpas, voor kinderen van zes tot twaalf jaar, of een Swappas, het grote broertje voor tieners van twaalf tot zestien, in de hand krijgen die een heel programma voorgeschoteld. Telkens weer zijn er boeiende, leerrijke of heel plezante spelletjes, uitstappen, knutseldagen en veel meer. Alle activiteiten staan onder begeleiding van enthousiaste monitoren.

Een grabbel-of swappas kan je gaan halen bij de jeugddienst en kost 3 euro. Informatie over het programma is te vinden in de Tettergazet van 1 juni of bij de stedelijke jeugddienst. Vanaf nu zaterdag kan je je persoonlijk inschrijven voor de activiteiten zodat je zeker bent van je plaats. Je stapt daarvoor tussen 9 en 12 uur eens binnen bij de jeugddienst in het stadhuis.

Alle info op 052/21 20 93 of jeugddienst@dendermonde.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord