Sterke mannen en vrouwen gezocht voor touwtrektornooi

touwtrekken2.jpg Dendermonde – “Op zondag 24 augustus organiseren wij ter gelegenheid van de Dendermondse kermisweek opnieuw een touwtrektornooi. Als u wilt deelnemen, dan wordt u om 14 uur in de Kerkstraat voor Estaminet “Den Hert” verwacht”, laat Peter Scholiers van carnvalgroep Dweis weten. “Om het plezant te houden verwachten wij enkel recreatieve ploegen. De mannenploegen bestaan uit 6 personen. Damesploegen tellen 8 personen.” De wedstrijden starten vanaf 15 uur.

De deelnameprijs per team bedraagt 12 euro. Inschrijvingen graag op voorhand via info@dweis.be of telefonisch 0476 25 84 96.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie