Sterke mannen en vrouwen gezocht voor touwtrektornooi

touwtrekken2.jpg Dendermonde – “Op zondag 24 augustus organiseren wij ter gelegenheid van de Dendermondse kermisweek opnieuw een touwtrektornooi. Als u wilt deelnemen, dan wordt u om 14 uur in de Kerkstraat voor Estaminet “Den Hert” verwacht”, laat Peter Scholiers van carnvalgroep Dweis weten. “Om het plezant te houden verwachten wij enkel recreatieve ploegen. De mannenploegen bestaan uit 6 personen. Damesploegen tellen 8 personen.” De wedstrijden starten vanaf 15 uur.

De deelnameprijs per team bedraagt 12 euro. Inschrijvingen graag op voorhand via info@dweis.be of telefonisch 0476 25 84 96.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord