Zoek

Sterke mannen en vrouwen gezocht voor touwtrektornooi

touwtrekken2.jpg Dendermonde – “Op zondag 24 augustus organiseren wij ter gelegenheid van de Dendermondse kermisweek opnieuw een touwtrektornooi. Als u wilt deelnemen, dan wordt u om 14 uur in de Kerkstraat voor Estaminet “Den Hert” verwacht”, laat Peter Scholiers van carnvalgroep Dweis weten. “Om het plezant te houden verwachten wij enkel recreatieve ploegen. De mannenploegen bestaan uit 6 personen. Damesploegen tellen 8 personen.” De wedstrijden starten vanaf 15 uur.

De deelnameprijs per team bedraagt 12 euro. Inschrijvingen graag op voorhand via info@dweis.be of telefonisch 0476 25 84 96.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie