De Ziemelappen stellen nu donderdag 2 eigen liedjes voor

Grembergen – De Ziemelappen, één van de vier Kermisdinsdaggroepen uit Grembergen, viert dit jaar zijn tienjarig bestaan. Om deze gebeurtenis onsterfelijk te maken, heeft de groep twee liedjes opgenomen. Op donderdag 14 augustus om 19 uur worden beide nummers officieel voorgesteld.

“We koesteren geen ambities om de hitparades te bereiken, maar we weten nu al dat onze liedjes elk jaar op Kermisdinsdag grijs zullen gedraaid worden. En om iedereen al te doen verlangen naar dinsdag 16 september en naar de aanloop ervan, zullen we onze singletjes op een verrassende manier voorstellen”, laat Yentl Peelman weten. “De moeite om eens tot over ’t water te komen dus!”

De voorstelling (en tevens ook het startschot van Halfoogst in Grembergen) vindt plaats op donderdag 14 augustus om 19 uur in de tent van VC De Molen in de Oude Molenstraat in Grembergen. Iedereen is welkom!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie