Zoek

De Ziemelappen stellen nu donderdag 2 eigen liedjes voor

Grembergen – De Ziemelappen, één van de vier Kermisdinsdaggroepen uit Grembergen, viert dit jaar zijn tienjarig bestaan. Om deze gebeurtenis onsterfelijk te maken, heeft de groep twee liedjes opgenomen. Op donderdag 14 augustus om 19 uur worden beide nummers officieel voorgesteld.

“We koesteren geen ambities om de hitparades te bereiken, maar we weten nu al dat onze liedjes elk jaar op Kermisdinsdag grijs zullen gedraaid worden. En om iedereen al te doen verlangen naar dinsdag 16 september en naar de aanloop ervan, zullen we onze singletjes op een verrassende manier voorstellen”, laat Yentl Peelman weten. “De moeite om eens tot over ’t water te komen dus!”

De voorstelling (en tevens ook het startschot van Halfoogst in Grembergen) vindt plaats op donderdag 14 augustus om 19 uur in de tent van VC De Molen in de Oude Molenstraat in Grembergen. Iedereen is welkom!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie