Zoek

Sint-Ursmarusstraat tot midden september afgesloten

Baasrode – De Sint-Ursmarusstraat is door een bijkomende verzakking van de riolering volledig afgesloten. Dit gebeurt om de openbare veiligheid te waarborgen. Het doorgaand verkeer wordt omgelegd via de Mandekensstraat en Hoogveld. De gebrekkige toestand van de riolering was reeds bekend bij het stadsbestuur.

Al op 26 mei werd door het bestuur het studiebureau SWBO aangesteld om de werkzaamheden uit te voeren. Vanwege het bouwverlof was het onmogelijk om de werken openbaar aan te besteden en om een aannemer aan te duiden. Ondertussen is het bouwverlof achter de rug en is dit de timing van de werkzaamheden.

– 8 augustus 2008: publicatie van de openbare aanbesteding
– 29 augustus 2008: openbare aanbesteding
– begin september 2008: nazicht van de biedingen
– 8 september 2008: aanstelling van een aannemer door schepencollege
– 12 september 2008: coördinatievergadering met de nutsmaatschappijen om na te gaan of er aanpassingswerken dienen uitgevoerd te worden aan de nutsleidingen (gas, electriciteit, water, telefoon, televisie) om de herstellingswerken aan de riolering te kunnen uitvoeren.

De verdere timing hangt af van de resultaten van de coördinatievergadering en van de leveringstermijnen van de nodige materialen.

“Wij vragen uw begrip voor de hinder ten gevolge van deze verzakkingen en verzekeren u dat het stadsbestuur alles in het werk zal stellen om zo snel als mogelijk de nodige herstellingswerken uit te voeren”, aldus het stadsbestuur in een bewonersbrief.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie