Nieuwe wijkinspecteur in Grembergen

Grembergen – Carlos Verhas neemt op het eind van deze maand afscheid als wijkinspecteur van Grembergen. Na een carrière van 35 jaar bij de politie gaat Carlos Verhas met pensioen. Hij werd ongeveer 8 jaar geleden wijkinspecteur in Grembergen en was al die tijd het aanspreekpunt in geval van overlast, problemen en kleine criminaliteit. Zijn taken wordt overgenomen door inspecteur Nele De Clercq. Zij maakt de overstap van de lokale politie Sint-Niklaas.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord