Zoek

Directiewissels in Dendermondse GO!

Dendermonde – Bij de start van het nieuwe schooljaar zijn er enkele personeelswissels in het Dendermondse gemeenschapsonderwijs. Jo Naessens, tot nu directeur van de middenschool Atheneum, gaat dan met pensioen. Vanaf maandag wordt hij als directeur opgevolgd door Nick Van kerckhoven. Die was tot vorig schooljaar directeur van middenschool Zwijveke, en dus moest ook hij een vervanger krijgen. Jan Ruijgers, tot vorig schooljaar coördinator van middenschool Zwijveke, is de logische opvolger.

Directie GO! DendermondeJo Naessens was directeur van de middenschool Atheneum sinds september 2000. Voordien maakte hij de dienst uit in de secundaire school “De Moerbei” in Moerbeke-Waas.

Hij begon zijn carrière in 1969 als leraar wetenschappen. Die opdracht voerde hij 22 jaar uit. In 1991 werd Naessens dan directeur van middenschool De Moerbei. Negen jaar later maakte hij dan de overstap naar de Dendermondse middenschool. Naast directeur was Jo Naessens ook actief in allerlei adviesorganen voor het secundair onderwijs. Zo was hij voorzitter van Dirgo, een overkoepelende vereniging van directeurs van het GO!. In 2005 werd hij verkozen om te zetelen in de VLOR, de Vlaamse Onderwijsraad, een orgaan dat de minister van onderwijs adviseert.

(Op de foto, vlnr, Jan Ruijgers – Jo Naessens – Nick Van kerckhoven)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie