Search

Dendermondse ijsberen starten nieuw seizoen

petervandoorsselaer.jpg Dendermonde – Morgen, dinsdag 16 september om 19 uur, starten de Dendermondse IJsberen het nieuw ijsberenseizoen. “Het lidgeld is voor dit seizoen lichtjes gestegen. Aangezien alles duurder wordt, moesten wij ook noodgedwongen iets meer lidgeld vragen dan de voorbije seizoenen”, licht secretaris Peter Van Doorsselaer (foto) toe.

“We gaan dit seizoen een nieuwe website lanceren, namelijk www.dendermondseijsberen.be. Deze is nog in volle ontwerp en is bijna klaar zijn, maar onze nieuwe webmaster heeft nog ergens recht op verlof, dus het kan zijn dat de site pas na de start van het seizoen online komt.” De algemene vergadering van de Dendermondse IJsberen zal plaatsvinden op zaterdag 27 september om 18.00 uur in het zwembad Olympos. “Ik hoop daar zoveel mogelijk leden en toekomstige leden te ontmoeten”, aldus Peter Van Doorsselaer.

Het bestuur voor het seizoen 2008-2009 ziet er als volgt uit: Ramesh Van Geeteruyen (voorzitter), Peter Van Doorsselaer (secretaris), Ronald Cool (penningmeester), René D’Hollander (materiaalmeester) en Marleen Van Alboom (feestbestuurder).

Meer informatie: www.dendermondseijsberen.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie