Christina Guirlande in De Kleine Notelaar

Baasrode – De Kleine Notelaar in Vlassenbroek is dé ontmoetingsplek voor poëtisch Dendermonde. Ook op zaterdag 27 september is dat zo. Dan komt dichteres en jeugdauteur Christina Guirlande een lezing geven. De auteur zal de aanwezigen wegwijs maken in haar poëzie die een zeer grote diepgang en literaire waarde heeft. Maar dat niet alleen. Christina Guirlande is ook creatief op doek, en stelt diezelfde avond meteen ook haar aquarellen tentoon. Volgens het bericht van de vzw Symbiose zijn het “stuk voor stuk pareltjes in de aquarelkunst”.

Zaterdag 27 september  vanaf 19.00 uur in De Kleine Notelaar, Vlassenbroek.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie