Zoeken

Christina Guirlande in De Kleine Notelaar

Baasrode – De Kleine Notelaar in Vlassenbroek is dé ontmoetingsplek voor poëtisch Dendermonde. Ook op zaterdag 27 september is dat zo. Dan komt dichteres en jeugdauteur Christina Guirlande een lezing geven. De auteur zal de aanwezigen wegwijs maken in haar poëzie die een zeer grote diepgang en literaire waarde heeft. Maar dat niet alleen. Christina Guirlande is ook creatief op doek, en stelt diezelfde avond meteen ook haar aquarellen tentoon. Volgens het bericht van de vzw Symbiose zijn het “stuk voor stuk pareltjes in de aquarelkunst”.

Zaterdag 27 september  vanaf 19.00 uur in De Kleine Notelaar, Vlassenbroek.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie