Stijn en Stefan Veldeman in triatlon Florida

Dendermonde – Stijn en Stefan Veldeman, ooit nog de helft van de vier heemskinderen, doen dit weekend mee aan de Ironman van Florida. In Panama City zijn ze op dit moment net vertrokken met zwemmen, om nadien nog te fietsen en lopen. Wie de wedstrijd wil volgen, kan dat doen op www.ironman.com. We wensen beide mannen veel succes.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

2 reacties

  1. Ze hebben het fantastisch gedaan, met een 24e plaats voor Stijn en een 30e plaats voor Stefaan, waarmee ze 3e en 6e niet-prof waren! Dit is meteen goed voor kwalificatie voor de ironman der ironmans in Hawaï eind volgend jaar!

    Grote broer is fier!
    Gert Veldeman

Geef een antwoord