KV Sint-Gillis zoekt trainers

Sint-Gillis – De jeugdwerking van KV Sint-Gillis bloeit als nooit tevoren. Met meer dan 35 nieuwe inschrijvingen komt het totale aantal jeugdspelers op 155. Om iedere jeugdspeler het plezier te gunnen dat hij verdient zijn ze bij Sint-Gillis op zoek naar extra jeugdtrainers. Heel concreet en heel dringend voor volgende categorieën: U6, U9 en U13. Ervaring en een diploma zijn pluspunten, maar geen vereiste.

Wie geïnteresseerd is, kan contact opnemen met sportief coördinator Stef Van Overstraeten via mail (svanoverstraeten@gmail.com) of telefoon (0477/346.256).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord