Search

Het aftellen is begonnen: nog 500 dagen!

Dendermonde – Nog exact 500 dagen zijn we verwijderd van 30 mei 2010, de dag die bij alle Dendermondenaren al anderhalf jaar in de agenda staat aangekruisd. Op die dag trekt het Ros Beiaard door de stad.

Opvallend stil
Rond de Ros Beiaardommegang is het, in vergelijking met tien jaar geleden, opvallend stil. Toen werden er reeds grote aftelborden aan alle ingangen van de stad geplaatst en viel er regelmatig nieuws te sprokkelen. Buiten de vernieuwde website www.rosbeiaard.be , die vanaf vandaag te bewonderen is, blijft het zeer rustig vanuit het hoofdkwartier van het Ros Beiaardcomité op het stadhuis. Het blijft dus spannend afwachten en aftellen…

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

6 reacties

  1. @Pol Pot: het is niet omdat ik mijn comment van op Editie herhaal, dat jij dat ook telkens moet doen.

    Welke problemen zijn er dan zoal in Firefox? De RB-site lijkt mij goed te werken hoor, ook in FF.

  2. Wat ik een beetje spijtig vind is dat deze site weer door een niet-Dendermonds bedrijf is gemaakt (het had het toppunt geweest dat het door een Aalsters bedrijf was gemaakt), terwijl er héél straffe site-builders in Dendermonde zitten/wonen… denk maar aan Milk&Cookies waarvan één van de partners een Dendermondenaar is, denk aan… Oh my god die volledig in Dendermonde zitten… allez… voor zo’n oer-Dendermondse aangelegenheid had dat toch in Dendermonde mogen blijven hé. en begin nu niet over officiële aanbestedingen en blablablah… in andere steden is het gene waar, daar moet door bv. een Antwerps of een Gents of een Aalsters bedrijf offerte worden gemaakt

  3. By the way, de site is in Joomla gebouwd (Joomla is een GRATIS webapplicatie om sites te bouwen en CMS aan te sturen), nadelen: ongelooflijk traag en onwaarschijnlijk lelijk want je kan niet uit de stramienen die de software de gebruiker oplegt. Dan vraag ik mij af of het werkelijk de beste offerte was… (een normale zelfstandige moet zijn software zelf aankopen en dus zal het iets duurder zijn)

Geef een reactie