Uilenwandeling en paddenoverzet Natuurpunt

Dendermonde – Vrijdag 27 februari organiseert Natuurpunt afdeling Dendermonding een avondwandeling in de Sint-Onolfspolder rond het thema uilen. Wie meer wil weten over deze mysterieuze nachtvogels schrijft zich best vooraf in. Eind februari vangt ook de paddentrek aan. In De Dammenlaan helpt men deze dieren reeds enkele jaren een veilige oversteek te maken. Groot en klein zijn welkom om hierbij een handje toe te steken. U vindt alle informatie op de site van Natuurpunt Dendermonding.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord