Zoeken

Uilenwandeling en paddenoverzet Natuurpunt

Dendermonde – Vrijdag 27 februari organiseert Natuurpunt afdeling Dendermonding een avondwandeling in de Sint-Onolfspolder rond het thema uilen. Wie meer wil weten over deze mysterieuze nachtvogels schrijft zich best vooraf in. Eind februari vangt ook de paddentrek aan. In De Dammenlaan helpt men deze dieren reeds enkele jaren een veilige oversteek te maken. Groot en klein zijn welkom om hierbij een handje toe te steken. U vindt alle informatie op de site van Natuurpunt Dendermonding.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie