Modeweekend op komst!

fashionenshoppingweekend.jpg

Dendermonde – Dit weekend vindt voor de vierde keer het Fashion- en Shoppingweekend plaats. Op zaterdag 14 en zondag 15 maart pakken pakken liefst 40 modezaken uit met hun nieuwe zomercollectie. “Als de weergoden ons steunen, wordt het allicht weer een reuze en niet te missen topdag in onze stad, waarop tal van speciaalzaken in mode en fashion hun klanten graag zullen ontvangen en verrassen met nieuwe en fascinerende collecties voor de lente en de zomer”, aldus Piet Van Hoyweghen van de Handelskern Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie