Zoeken

Modeweekend op komst!

fashionenshoppingweekend.jpg

Dendermonde – Dit weekend vindt voor de vierde keer het Fashion- en Shoppingweekend plaats. Op zaterdag 14 en zondag 15 maart pakken pakken liefst 40 modezaken uit met hun nieuwe zomercollectie. “Als de weergoden ons steunen, wordt het allicht weer een reuze en niet te missen topdag in onze stad, waarop tal van speciaalzaken in mode en fashion hun klanten graag zullen ontvangen en verrassen met nieuwe en fascinerende collecties voor de lente en de zomer”, aldus Piet Van Hoyweghen van de Handelskern Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie