Vlotter met de vroege trein naar Antwerpen

Dendermonde – De trein vanuit Lokeren naar Antwerpen om 6.40 uur zal vanaf 20 april drie minuten later vertrekken. Dit verschil betekent dat treinreizigers uit Dendermonde en Zele, die in Lokeren overstappen naar Antwerpen, geen 28 minuten meer zullen moeten wachten op een aansluiting.

Het probleem werd door enkele ontevreden pendelaars voorgelegd aan schepen Bart Van Malderen die het op zijn beurt aankaartte bij de NMBS.

Bart Van Malderen: “Opmerkelijk was ook het feit dat een uur later er wel tijd voorzien wordt om over te stappen. Op mijn vraag zal nu ook de trein van 6.40u drie minuten langer in het station blijven wachten zodat een overstap kan gegarandeerd worden. Een kleine moeite voor de NMBS maar een groot verschil voor de vele pendelaars die in Dendermonde of Zele de trein nemen richting Antwerpen”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord