Zoeken

Eenrichtingsverkeer in Veerstraat en Kasteelstraat

Dendermonde – Omdat de lokale politie van Dendermonde merkte dat er meer en meer letselongevallen zijn binnen de driehoek Veerstraat – Noordlaan, Noordlaan – Kasteelstraat en Kasteelstraat – Veerstraat, besliste het stadsbestuur om eenrichtingsverkeer in te voeren. In eerste instantie gaat het om een proefopstelling die op 1 september in voege treedt. Een evaluatie volgt op 1 maart 2010.

Zowel de Veerstraat als de Kasteelstraat worden vanaf volgende week éénrichtingsstraten. De Veerstraat zal je enkel staduitwaarts, dus richting Noordlaan, kunnen volgen. Wie de stad in wil, van de Noordlaan naar de Franz Courtensstraat, kan dat via de Kasteelstraat (die je als automobilist niet richting Noordlaan mag volgen). Fietsers kunnen nog steeds in beide richtingen van deze straten gebruik maken.


Grotere kaart weergeven

De stad zal, afhankelijk van reacties en de evolutie van het aantal ongevallen, eventueel deze proefsituatie nadien nog aanpassen, verwijderen of definitief maken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie