Zoek

Feestelijke start van het werkjaar

Sint-Gillis – Het dienstencentrum De Zonnebloem stelt zich op vrijdag 18 september uitgebreid voor aan iedereen graag meer wilt weten over het aanbod van het centrum.

“De Zonnebloem richt zich met een aanbod van informatie, diensten, activiteiten en thuiszorg naar zijn ruime buurt. Senioren en thuiszorggebruikers krijgen er bijzondere aandacht, maar in feite is eenieder die zich aangesproken voelt welkom”, laat Ann Van der Vreken van het OCMW Dendermonde weten.

Het luik ‘informatie’ komt aan bod tijdens een informatieontbijt met een advocate als gastspreker. Ann Van der Vreken: “Zij licht haar beroep toe, geeft uitleg voor welke zaken je bij een advocaat terecht kan, welke voorwaarden er gelden om voor een pro Deo in aanmerking te komen enzovoort. Het ontbijt start om half tien. Wie wil blijven ontbijten moet zich vooraf inschrijven in het dienstencentrum.”

In de feestzaal van De Zonnebloem loopt van 10.15 tot 12 uur een informatiemarkt. “Geïnteresseerden kunnen daar terecht met vragen over de cursussen en activiteiten die binnenkort starten: Spaans, gsm- en computergebruik, muziek, tai chi, filmpjes capteren en bewerken, songs, seniorendans, yoga…. Dit is slechts een greep uit het uitgebreide gamma waarvoor je in het dienstencentrum terecht kan”, aldus Van der Vreken. In het restaurant van het dienstencentrum kan men na de informatiemarkt terecht voor een verzorgde dagschotel.

In de namiddag wordt de cafetaria een tearoom met pannenkoeken en in de feestzaal vindt een thé dansant met het orkest Vocation plaats.

Wie meer wil weten over deze opendeurdag of andere activiteiten in het lokaal dienstencentrum De Zonnebloem kan terecht bij centrumleider Ann Van der Vreken, Breestraat 109 in Sint Gillis. Tel. 052 25 19 30.Of mail: ann.vandervreken@ocmw.dendermonde.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie