Search

Literaire T (thee) in basischool Atheneum

Dendermonde -In het kader van de voorleesweek, werkt het vijfde leerjaar van de Basisschool Atheneum Dendermonde een hele week op een alternatieve manier rond taal. De leerlingen bestuderen verschillende tekstsoorten, leren uitnodigingen schrijven in Word, knutselen met letters, gaan gericht zoeken in de bibliotheek, leren hun stem beheersen en zo veel meer.

De voorleesweek wordt morgen afgesloten met de literaire T (thee). Vrijdagnamiddag laten de leerlingen hun voorleeskunsten zien, of beter gezegd horen. Dit gaat gepaard met een glaasje thee en allerlei literaire versnaperingen.
De leerlingen zijn heel trots op hun project en willen aan de hele wereld laten zien hoe zij in een wereld vol computerspelletjes toch amusement vinden in het omgaan met taal. Iedereen is op deze voorstelling welkom.

Meer info: Marijke Tavernier – 052/25 17 79 – Bs.dendermonde@g-o.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie