Literaire T (thee) in basischool Atheneum

Dendermonde -In het kader van de voorleesweek, werkt het vijfde leerjaar van de Basisschool Atheneum Dendermonde een hele week op een alternatieve manier rond taal. De leerlingen bestuderen verschillende tekstsoorten, leren uitnodigingen schrijven in Word, knutselen met letters, gaan gericht zoeken in de bibliotheek, leren hun stem beheersen en zo veel meer.

De voorleesweek wordt morgen afgesloten met de literaire T (thee). Vrijdagnamiddag laten de leerlingen hun voorleeskunsten zien, of beter gezegd horen. Dit gaat gepaard met een glaasje thee en allerlei literaire versnaperingen.
De leerlingen zijn heel trots op hun project en willen aan de hele wereld laten zien hoe zij in een wereld vol computerspelletjes toch amusement vinden in het omgaan met taal. Iedereen is op deze voorstelling welkom.

Meer info: Marijke Tavernier – 052/25 17 79 – Bs.dendermonde@g-o.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord