Search

Denderpop moet Begijnhoffeesten doen vergeten

denderpop.jpg

Dendermonde – Op 27 en 28 augustus vindt op de gedempte Dender een nieuw muziekfestival plaats. Denderpop wordt een jaarlijks evenement.

“De stad Dendermonde blijft al enkele jaren verstoken van een zomers live-festival. Gelukkig komt er dit jaar eindelijk verandering. Om de Begijnhoffeesten een waardige opvolger te schenken, hebben we dit jaar Denderpop in het leven geroepen”, laten Filip Van Damme, Rob Huijghe, Philip Lepouttre, Steven Heyvaert en Robin De Brandt weten.

De organisatie wil op vrijdag- en zaterdagavond “jong, aanstormend talent als optredens van gevestigde Belgische artiesten” aanbieden. “We beschikken over een festivalterrein waar 1.500 mensen tot ’s nachts kunnen doorfeesten. Na de optredens kan u nog altijd even uitblazen, want onze toog blijft nog lang open. We hopen op een massa volk om er een geslaagde eerste editie van te maken. Sfeer kan er enkel zijn dankzij u: de toeschouwer”, aldus de organisatoren.

“Denderpop moet een gezellig volksfestival worden waar iedereen zich welkom voelt. Het moeten voor jong en oud muzikale hoogdagen worden. We willen iedereen de kans geven mee te genieten van het prachtig spektakel.”

Op de festivalwebsite van Denderpop is voorlopig weinig informatie over het programma terug te vinden. De toegang op vrijdag bedraagt 5 euro. Op zaterdag betaal je 8 euro. Voor beide dagen kan je een combiticket tegen 10 euro aanschaffen.

Schitterend initiatief en fantastisch nieuws om het jaar mee te starten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

3 reacties

  1. Die mannen zijn waarschijnlijk niet van hier, of lopen in de zomer niet in Dendermonde rond, als ze beweren dat Dendermonde verstoken blijft van een zomers live-festival. Nooit van Jazz in ’t park gehoord? Of van M’eire Morough?

  2. dat is toch ook grotendeels wat city sounds probeert te verwezenlijken? akkoord, daar komen ook veel dj’s aan de bak, maar er zijn ook veel live acts, zoals een hip hop room, en een ruimte met live rock bands zoals the father, the son and the holy simon, die ook hier op het podium staan, alsook comedy. Een heel divers aanbod dus. Maar soit, een festival meer of minder kan nooit kwaad 🙂

Geef een reactie