Schaatsen verboden

Dendermonde – Burgemeester Buyse liet gisteren in een persmededeling weten dat “alhoewel reeds menig schaatsliefhebber de schaatsen heeft klaargezet” er nog niet mag geschaatst worden op bevroren vijvers en waterlopen in Dendermonde.

Piet Buyse: “De brandweer meet op regelmatige tijdstippen de dikte van het ijs op mogelijk beschaatsbare wateren. Van zodra een voldoende dikte is bereikt, zal groen licht worden gegeven om te schaatsen. Op dat moment zullen de lokaties en zones waarin het schaatsen toegelaten wordt, bekend gemaakt worden. In dat geval worden de zones afgebakend en er worden bordjes “Schaatsen toegelaten in deze zone (op eigen risico)” geplaatst.”

Meer informatie: www.dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie