Schaatsen verboden

Dendermonde – Burgemeester Buyse liet gisteren in een persmededeling weten dat “alhoewel reeds menig schaatsliefhebber de schaatsen heeft klaargezet” er nog niet mag geschaatst worden op bevroren vijvers en waterlopen in Dendermonde.

Piet Buyse: “De brandweer meet op regelmatige tijdstippen de dikte van het ijs op mogelijk beschaatsbare wateren. Van zodra een voldoende dikte is bereikt, zal groen licht worden gegeven om te schaatsen. Op dat moment zullen de lokaties en zones waarin het schaatsen toegelaten wordt, bekend gemaakt worden. In dat geval worden de zones afgebakend en er worden bordjes “Schaatsen toegelaten in deze zone (op eigen risico)” geplaatst.”

Meer informatie: www.dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord