Medewerkers en kunstenaars gezocht voor Ros Beiaardtentoonstelling

Dendermonde – Om de tentoonstelling “De Ros Beiaardommegang In Beeld” in goede banen te leiden, is het stadsbestuur op zoek naar vrijwilligers. Aan medewerkers wordt gevraagd om één of meerdere dagen de tentoonstelling te bewaken. “Een afwisselende taak voor echte Dendermondenaars”, aldus de oproep. De expositie zal ook ruimte bieden aan lokale kunstenaars. “Wij zoeken meer bepaald werk dat in de voorbije vijf jaar werd gerealiseerd en dat het Ros Beiaard, de reuzen en andere attributen van onze ommegangen als onderwerp heeft”, licht stadsarchivaris Aimé Stroobandts toe. Kunstenaars die één of meerdere werken voor deze tentoonstelling willen ter beschikking stellen, nemen best vóór 29 januari contact op.

Meer informatie: 052 21 30 18

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord