Stash op 15 en 16 januari in Belgica

Dendermonde – De fantastische single ‘Sadness’ van Stash doet naar meer verlangen. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 januari speelt de band van frontman Gunther Verspecht een concert in cultuurcentrum Belgica.

De langverwachte eerste theatertournee van STASH wordt meteen groots aangepakt. Eerst wordt de nieuwe cd ‘All That Fire’ voorgesteld en tijdens het tweede deel krijgt Stash versterking van een symfonisch orkest van twintig professionele muzikanten, The Belle Epoque Orchestra.

De opbrengst van deze theatertournee gaat integraal naar het goede doel, namelijk de ‘Caprioolkinderen Ethiopië’, een organisatie die zich inzet voor straatkinderen in Ethiopië.

Meer informatie: www.ccbelgica.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord