Veel volk op geslaagde nieuwjaarsreceptie

nieuwjaarsreceptie1.jpg

nieuwjaarsreceptie2.jpg

nieuwjaarsreceptie3.jpg

Dendermonde – De nieuwjaarsreceptie van de stad Dendermonde bracht deze voormiddag een pak volk op de been. Ondanks de kou kwamen tot een groot aantal Dendermondenaren elkaar een gelukkig Nieuwjaar wensen op de Grote Markt.

Piet Buyse benadrukte in zijn korte nieuwjaarstoespraak dat hij trots is om burgemeester van onze stad te zijn. Hij verwees uiteraard ook naar de komende Ros Beiaardommegang.

De Dynamic Symphonic band onder leiding van Geert Baetens bracht de ene klassieker na de andere en de aanwezigen genoten zichtbaar van de muziek. De Dendermondse middenstand maakte tussendoor nog de hoofdwinnaar van de eindejaarsactie bekend en als orgelpunt van de receptie werd het Ros Beiaardlied gespeeld. Ondanks de kou was de nieuwjaarsreceptie toch een zeer warm evenement en een fantastische start van het jaar!

Nogmaals een fantastisch 2010!! Cheers!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord