Cecilia Pee wint eindejaarsactie

ceciliapee.jpg
Dendermonde – De Dendermondse middenstand maakte vorige week de winnaars van zijn jaarlijkse eindejaarsactie bekend. De inzet was niet onaardig. In de prijzenkast lagen een groot aantal tribunetickets voor de Ros Beiaardommegang.

De hoofdprijs ging naar Cecilia Pee (foto) uit Dendermonde. Vera Collewaert won de tweede hoofdprijs en tot slot ging de derde hoofdprijs naar de familie Van De Winckel. Naast deze drie winnaars werden nog eens 200 mensen gelukkig gemaakt met een waardevolle prijs.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie