Nieuw wijkcomité start met paasontbijt

Dendermonde – Het nieuwe wijkcomité dat actief is in het Gildenhof en de Sint-Jorisgilde in het stadscentrum organiseert op zondag 11 april een paasontbijt voor de inwoners van beide straten. Het comité wil hiermee het ijs breken en ervoor zorgen dat iedereen elkaar beter leert kennen. Het comité ijvert intussen bij het stadsbestuur voor het indijken van het sluipverkeer, het opruimen van zwerfvuil en het aanleggen van speelruimte voor de kinderen. Lees het volledige bericht op De Standaard.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie