Zoek

Dubbel titelfeest in Oudegem

Oudegem – Nadat Oudegem A zich vorige week verzekerde van de titel en promotie naar de hoogste afdeling van het vrouwenvolleybal, heeft Oudegem B gisteren het titelfeest verder gezet. Het behaalde de titel in eerste provinciale en promoveert zo ook naar de nationale afdelingen van het volleybal.

Oudegem B moest tot de laatste wedstrijd wachten om zeker te zijn van de titel. Het stond het hele seizoen aan de kop van het klassement, maar dichtste concurrent Nidak Nieuwkerken bleef op een tekorte afstand. Het spannende seizoen kende gisteren haar orgelpunt met een slotwedstrijd, die besliste over de titel. Nieuwkerken had alvast het thuisvoordeel, maar in Oudegem waren ze zo gebrand op de kampioensbeker, zodat het een echte clash der titanen werd.
In de eerste set trok Nieuwkerken alvast het laken naar zich toe, wat meestal geen goed teken is voor Oudegem. Toch kon het dit keer wel verder op stoom komen en stootte het met ijzersterk volleybal voorbij Nidak. In de laatste set rook Oudegem het kampioenenfeest en werd de kroon op een prachtseizoen gezet. Meteen het einde, maar ook een begin van een stukje volleybalgeschiedenis in Oudegem.
Setstanden: 25-21/18-25/16-25/16-25

Lees binnenkort hier meer reacties uit het Oudegemse kamp op deze titel.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie